Skönhet inifrån

När man hör folk säga att skönhet kommer inifrån, kanske man flinar lite och himlar med ögonen. Men faktum är att det ligger ganska mycket sanning bakom uttrycket. Att sedan göra skönhetsbehandlingar är ett plus i kanten för att förstärka det man redan har. Därför är det bra om man ser sig själv som en helhet och försöker komma fram till vad man verkligen ogillar med sig själv och vad man faktiskt gillar eller accepterar. Alla människor är unika och det är det som gör det så spännande.

 

download (10)Laga inte det som inte är trasigt, brukar det heta och det kan vara värt att tänka på. Tänk alltid igenom beslutet ordentligt först, speciellt om du ska göra en permanent behandling eller operation. Går något snett, är det svårt att få det korrigerat senare.

När det gäller allmän omvårdnad av hud, kropp och hår, är rätt träning, kost och sömn A och O för ett vackert yttre. Även om man gör en skönhetsbehandling, är det bra med ett sunt leverne för att behålla resultatet på ett så fint sätt och så lång tid som möjligt.

Att sova 7-8 timmar varje natt och undvika för mycket alkohol och tobak är också viktiga faktorer för en vacker hy. Även stress kan orsaka acne och problemhy. Sömn hjälper till att reparera kroppen och man orkar med att motionera mer om man har haft en god nattvila. Motion är superviktigt för att hålla kroppen igång och behålla formen. Om man har varit trött en längre tid, är det faktiskt bra att börja motionera. Många tror att motion ska göra dem ännu tröttare, men saken är den att motion piggar upp och ger mer ork, samtidigt som det frigör endorfiner och är bra mot depression. Att svettas ordentligt är också bra och viktigt, eftersom det rensar kroppen från slaggprodukter och renar huden.

Det brukar ta ca tre veckor innan kroppen vant sig vid en ny rutin, så ha lite is i magen. Resultatet kommer garanterat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *