Skönhet har alltid varit viktigt för mänskligheten. Alla eftersträvar att se så bra ut som möjligt, både för sin egen skull men också för andras. Sedan tidernas begynnelse har människan smyckat sig, målat sig och klätt upp sig för att beundras, och utvecklingen inom skönhet och skönhetsvård har gjort enorma framsteg. Nu kan man plastikoperera sig, göra laserbehandlingar för hudföryngring och spruta in fillers i både läppar och ansikte för att jämna ut rynkor eller öka volymen.

Även hudvård som ansiktsmassage, fotvård och lerinpackningar har blivit oerhört heta på marknaden och det poppar upp skönhetssalonger som svampar ur jorden.

Att få unna sig en god stund avslappning och omvårdnad i den stressiga vardagen är något som fler och fler prioriterar. Det anses inte längre som något negativt att vara lite fåfäng och frågar man sin vän eller kollega, är de nog av samma åsikt. Även män uppskattar numera skönhetsvård och börjar våga ge sig ut för att prova behandlingar för män.

Vi tycker det är viktigt att ta hand om sig, vare sig man är kvinna eller man, så här följer några intressanta artiklar om skönhet och behandlingar. Både som tips och för dig som inte riktigt förstår vad allt betyder. Nya tekniker uppdagas ständigt och ibland kan det vara lite svårt att hänga med i svängarna. Här försöker man ge lite förklaringar till både nya och äldre behandlingar och även vad man ska se upp med på marknaden. Tyvärr dras många skojare till skönhetsbranschen och om man ska göra något mer avancerat som plastikkirurgi, bör man kolla upp läkaren ordentligt först. Oavsett om man vill rätta till något med sig själv eller bara unna sig en stunds avkoppling, finns det massor att välja mellan om man har råd.

Våga vara fåfäng och ta hand om dig!